Chris Kok

Voel het leven
in je lichaam,
Dat verankert
je in het NU.

E. Tolle

Chris Kok

Vismarkt 34a
Groningen

Bosstraat 88
Driebergen

06-23881077

Zwangerschapsmassage

Cursus voor aanstaande ouders

…Masseer je zwangere partner…

Zwangerschap is een prachtige ervaring. Maar ook eist de zwangere periode veel energie en krachten van het lichaam. Massage kan helpen om vermoeidheid en pijnklachten te verlichten. Het geeft een weldadige ontspanning.  Door je zwangere partner te masseren zul je je intiemer betrokken voelen bij de zwangerschap en bij jullie ongeboren kindje. Ook draag je met massage bij aan een ontspannen verloop van de bevalling.

De cursus is geschikt vanaf 4 maanden zwangerschap. De cursus wordt aan individuele paren gegeven, niet in een groep. Je kunt dus elk moment beginnen en op een tijd die jullie schikt.

Hoe gaan de massages in hun werk?

  • Je leert rustige massage toe te passen. Daarmee creëer je ontspanning in belaste gebieden als de rug, buik, benen en voeten.
  • Iedere zwangere is uniek. Je leert om samen de massage af te stemmen op haar gevoelde behoefte.
  • We maken gebruik van technieken uit Rebalancing, zoals ritmische bewegingsmassage, diepe massage en zachte strekkingen.
  • Er is aandacht voor een goede houding zodat je ook als gever na een massage ontspannen en verkwikt bent.
  • In de cursus wordt gemasseerd op een massagetafel.

De complete cursus bestaat uit 4 lessen. Een les duurt 1,5 uur. Naar eigen keuze kun je ook minder of meer lessen volgen.  Een losse les kost 80 euro. De complete cursus (4 lessen) kost 280 euro.

Locatie:  Vismarkt 34A in Groningen   –  Bosstraat 88 in Driebergen
Contact: Chris Kok, telefoon: 06-23881077, email:info@chriskok.nl