Chris Kok

Voel het leven
in je lichaam,
Dat verankert
je in het NU.

E. Tolle

Chris Kok

Vismarkt 34a
Groningen

Bosstraat 88
Driebergen

06-23881077

Rebalancing

Rebalancing Chris Kok Rebalancing biedt lichaamsgerichte ondersteuning in het proces van persoonlijke groei.

Levend in een jachtige, prestatiegerichte maatschappij gaan we dikwijls voorbij aan wie we werkelijk zijn; aan wat we voelen en willen in het leven. Dit creëert een innerlijke spanning waaruit op den duur psychische en/of lichamelijke klachten kunnen ontstaan, zoals futloosheid, stress, slapeloosheid, hoofdpijn, sombere gevoelens, onvrede, piekeren of bijvoorbeeld nek-, schouder-, en rugklachten.

Rebalanciong Chris KokDoor Rebalancing kun je leren om de (onbewuste) kramp – waar het lichaam en de geest aan gewend zijn geraakt, te ontspannen. Deze ontspanning geeft een ervaring van verruiming, en bevrijdt de energiestroom in het lichaam.

Gedurende het behandelingsproces kun je steeds meer verbinding gaan voelen met je lichaam en met je gevoel. Daardoor herstel je het contact met wie je van nature bent: er kan weer onbezorgdheid, spontaniteit en vitaliteit ontstaan. Deze herwonnen authenticiteit versterkt het gevoel van vrijheid en autonomie, wat een voorwaarde is voor innerlijke groei.

Er wordt gebruikgemaakt van onder meer diepe spier- en weefselmassage, gewrichtsontspanning, energiewerk, counseling en meditatie.

Duur van een sessie: ongeveer 90 minuten. Rebalancing is een op zichzelf staande behandelvorm en is ook geschikt als ondersteuning van andere behandelvormen als bijvoorbeeld psychotherapie of fysiotherapie.

Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt of voor een kennismakingsconsult.